Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Katy Faust v Ostravě

23. 9. 2021 | 18:00 19:00

Aliance pro rodinu připravuje republikové turné na podporu manželství jako svazku muže a ženy: Spolu s paní Katy Faust navštívíme Prahu 20.9., Brno 21.9., Zlín 22.9. a Ostravu 23.9.
Katy Faust je zakladatelka organizace Them before us (Ony před námi), která sdružuje děti z neúplných rodin, děti vzešlé z náhradního mateřství, kdy cizí žena pronajme svou dělohu k odnošení dítěte a také děti vychované homosexuálními páry a v polyamorických svazcích. Sama v podobném svazku vyrostla, byla vychovávaná svou biologickou matkou a její partnerkou.

Paní Faust poukazuje na ohrožení práva dítěte na otce a matku v případě redefinice manželství.

Možná máte za to, že podobné problémy se týkají pouhého zlomku populace a s většinou nesouvisejí. Avšak případná redefinice manželství a pošlapání práva dětí znát své skutečné biologické rodiče může znamenat nepředvídatelné dopady do života dalších generací, včetně dalšího zpochybnění vlastní identity a samotného chápání role muže a ženy. Přijďte si proto vyslechnout diskuzi a zamyslet se nad smyslem manželství jako svazku muže a ženy.

S paní Faust navštívíme Ostravu ve čtvrtek 23. září 2021. Přednáška s diskuzí začne v 18:00 hod.
S organizačních důvodů se prosím přihlaste k účasti kliknutím na odkaz na registraci v Ostravě a vyplněním formuláře. Poté vám zašleme potřebné informace.